Pagini

marți, 27 ianuarie 2015

Despre Producatorul italian LPR



In 1952, in Brescia, Italia, se naste prima fabrica LPR, unde sub tutela lui Pietro Arici apar primele echipamente originale hidraulice destinate inlocuirilor de piese sau optimizarii vehiculelor.



In 1977, fiul lui Pietro, Luciano Arici, transfera fabrica in localitatea Piacenza, iar mutarea survenita stabileste un nou focus asupra fabricarii de ambreiaje si frane hidraulice.



CALITATE TOTALA, CONTROL TOTAL

Pentru experimentele cu noi componente (in vederea unei performante superioare) si pentru testarea completa a pieselor inainte de lansarea lor in piata, Lpr dispune de laboratoare proprii unde desfasoara teste riguroase.
Prima etapa a procesului de control al calitatii este productia si testarea prototipului. Testele include analize ale materiei prime si teste de performanta in comparatie cu piesele de origine. Numai dupa ce prototipul a fost aprobat se trece la procesul de productie. Prima unitate fabricata este, de asemenea, verificata, pentru a fi siguri ca dimensiunile critice sunt in limitele de toleranta.

CERCETARE&DEZVOLTARE

Cercetarea este un aspect fundamental al cresterii si al succesului la nivel international de care se bucura Lpr. In fiecare an Lpr investeste intre 3% si 5% din cifra de afaceri in cercetare si dezvoltare. Aceasta investitie a ajutat Lpr sa ramana unul dintre cei mai importanti producatori in domeniu apeciati de clienti din intreaga lume.

PRODUSE

· Hidraulica frana si ambreiaj: Pompe de frana, cilindri de frana, pompe de ambreiaj, cilindri de ambreiaj.
· Frictiune: tamburi, placute frana, saboti frana, discuri de frana, saboti de frana premontati (Easy Kit),  etrieri.
· Transmisie: planetare si articulatii.
· Pompe de apa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu